Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prognos


frågor som flockas
runt de mörka svaren är
falska som en vän




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2017-04-11 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ah, denna är... stark som kevlar
2017-04-11

  objekt3
är frågorna falska? Hur?
2017-04-11

  Mats Edin VIP
Starkt å oroväckande
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP