Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räkor och vin på en picknick i det gröna, är inte det hopplöst ute? Agda har samma åsikt om ras som om dansmusik. En måste inse att det existerar för att kunna bilda sig en uppfattning om det. Katten måste väl bara vara blandras?


En flaska lut





Fisk går att luta,
luta går att stränga,
stränga kan storasystrar vara,
Vara är en plats i landet,
landet går mot nya tider,
tider är det som uret väl visar,
en del föredrar hela handen,
Handen är en station i Stocholm,
Stockholm där går folk i samling flockas till Sergels Torg,
Sergels torg liksom andra torg där finns konst i hö,
hö är väl torrt gräs,
gräs kan stå i brand,
brand kan släckas av vatten,
vattens hål kallas brunn,
brunn kan ligga grymt i norr,
norr är ett väderstreck och Nors är visst en fisk.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-17 14:08



Bookmark and Share


  ULJO
Tänk vad mycket en flaska Lut kan ställa till med.
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP