Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 påståenden

1 ord är ord, ingenting annat

2 känslor är känslor, ingenting annat

3 verkligheten är verkligheten, ingenting annat

4 verkligheten ger oss känslor som vi sätter ord på

5 ord formade av känslor av verkligheten




Fri vers (Fri form) av violas
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-11 16:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Trumslagare mässigt
Med viss rytm skrivet!
Utan verklighet ingen dröm
Utan dröm ingen verklighet
Och gör skillnad både som
i dröm som i verklighet
gör orden trots allt?
;)
2023-02-09

    ej medlem längre
Får man säga diskbänksdiskurs i sin ädlaste valör?
2017-09-21

  The stuttering poet
Wow! Så är det!
2017-04-15

    Jag är fan större än Sartre VIP

Ytterst filosofiskt.
Världen behöver fler sådana tankar, annars ko mer det sluta väldigt konstigt
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

violas