Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gula

 

bakom köksfönstret

på bordet några dagar 

till marken åter




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2017-04-12 08:09



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Applåder
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP