Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chopin


ur en svart flygel
flyr svalornas svärm över
Regndroppspreludiet




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2017-04-12 13:30



Bookmark and Share


    Ægithalos
ja !
fint !!
2017-04-14

  McLashlan
Klockren 5-7-5
Och rysligt snygg dessutom.
Applåd!
2017-04-12

    jaybird
De snabba vingarnas tonseglare,
humlans flykt förbi.

Musik.
2017-04-12

  i af apa
Mycket chopin! Bra.
2017-04-12

  Joakimnordbrandt
Applåder
2017-04-12

    ej medlem längre
den här förvarar jag närmast plånboken, tveklöst, dessutom är Chopin en snudd på musikhusgud för mig...
2017-04-12

  Anya VIP
Härlig bild...ser noterna som svalor...
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP