Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecknet


Hon bär ett tecken
hon valde korset, fåglar
landar mjukt intill
vägen där hon går, jag ser
att hon lyser, det lyser




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-12 14:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2017-05-15

  anits VIP
Magiskt och mycket vackert skaldat!
2017-05-08

  Linda CH VIP
Magiskt vackert!
2017-04-25

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2017-04-16

  Goraxy 89 Orion VIP
VACKERT !
2017-04-14

  Bo Himmelsbåge
Får av Din vackra dikt en vision av Vår Fru, jungfru Maria, Jesu moder,
som valde korsets o Madonnans tecken... längs den lysande väg hon går...
samlas djur o människor i tacksamhet o bön...

Varmt tack!

Bokmärkes!
2017-04-13

  Chawa VIP
Det bor en vacker fromhet att stilla begrunda i dina ord. Läser börda men också värdighet kring den upplystes väg. Det blev en mycket stämningsfull stund... Tack!
2017-04-13

  Monika A Mirsch VIP
Det ligger en förtrollande skönhet i din mjuka, sörjande dikt. Den värmer och jag bokmärker.
2017-04-12

  Anya VIP
Oj vilken riktig liten goding. Så skör och vacker. Den väger nästan ingenting men är ändå tung som bly. fascinerande hur du fått till. Sparas!
2017-04-12

    ej medlem längre
Sorgset...men sorgen är vacker! Korsets skugga är ljus...
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
Ser en vacker bild av en kvinna som har lämnat jordelivet!
Tolkningen är kanske alldeles fel, men det är så jag känner.
2017-04-12

  ULJO
Otroligt fint
2017-04-12

  Salvation Pepper
Behagliga ord.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP