Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I MORGON KAN DET VARA FÖR SENT


vi träffades i snålblåsten
på stadens största torg
och där stod vi och huttrade
i skuggan av en sorg
två udda individer
i en tid där salt blir sött
där allting bara glider
och där gubben blivit trött

vi växlade ett antal ord
och gick åt varsitt håll
och temperaturen låg väl
några grader över noll
jag missade en buss men
nu har jag det varmt och bra
att ge är alltid saligt
mycket bättre än att ta


LARZ GUSTAFSSON 13/4 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-04-13 12:49



Bookmark and Share


  annika o sonntag
Ja,så sant som det är sagt
2017-04-23

    ej medlem längre
en glad givare ger och mottagaren mår bra ...genererar fler glada personer :)
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP