Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kabbalas hemlighet

den rätta tiden
att avstå från tingens värld
att endast vara




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-04-13 15:30



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Ismini, jag skriver bara om en sak från Kabbala. Den rätta tiden för frigörelse.
2017-04-14

  i af apa
Låter som kabbala på ytan
...
2017-04-14

  alicja lappalainen VIP
att vara i skillnad till att ha.
2017-04-13

  Staffan Nilsson
Ajdå!
Då är kabbalan obsolet.
Att "endast vara" är isolering, utanförskap.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP