Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidningens  sida

  skumläser mellan

  de döda och nyfödda 

  mitt livs vittnesbörd




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-04-13 15:50



Bookmark and Share


    jaybird
Tankens inspiration av ditt meditativa förhållningssätt.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP