Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LA LA LIVET

LA LA LIVET

Apropå livet Ma chérie
Livet
Det andas
Vidare

Virvlar som virvlar
som sagans DNA
dömd att vara
Evig

Tappad i glömskan
I krökta rum Ma chérie
lagras minne
belyses med infrarött

linjära imperativ
bortbytingar
frihetens superlativ
väcks i Ja Tack och Oui

i rytmens extas
så rak i kurvorna Ma chérie
teserna, teserna Ma Belle
förljuges i sanningen
efterord utan Fine

Livet ropar
Merci
Melankolins koloni
Tyranners sorti
Å Tack
Ja ... så livet kan
vara eufori


C'est la vie!

 


~~~~ ♥ ~~~~

Chez © DominiQue
14.04.2017 eft.Kr


C'est Qui?
Ici c'est que Qi
ici je suis Qi
C'est tout
Vien!

___________________________
#Poesi #Dikt #Kommunikation #Liv #Cherie #Qi #Tack #Franska #Belle #Merci #Ord & #Bild #DominiQue #NVC #Costa #Minne #Mystik #Andning #Extas

 

 

VARMT TACK OM DU LÄSER OCH APPLÅDERAR, FEEDBACKAR OCH BOKMÄRKER - Lovelight till mina SkrivarVänner och läsare.

JAG TACKAR ÖPPET HÄR I TRÅD, EJ I MAIL, LÄS GÄRNA MER https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2043121

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-14 06:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack för era kloka och kärleksfulla ord.

Det värmer både mig och texten.
"Love is all we need" :-)

DominiQue
2017-05-02

  Lars Hedlin
Varma vackra livet och underbara kärleken <3 kram
2017-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken är och bär!
2017-04-14

  ULJO
Vive l'amour
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen