Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår, skärtorsdagen


Solar


Regnet isdroppade ner
på mina händer
när jag satte blommorna
i vasen på kyrkogården

Men som värmande solar
lyste påskliljorna
runtom på gravarna
i ett fält av minnen




Fri vers (Fri form) av Eva Helene VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-14 13:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2017-05-15

  anits VIP
Berörande och mycket vackert skaldat!
2017-05-08

    Dan Myrbeck
Finstämt berättat.
2017-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Finns det något mer harmoniskt än en välskött gravgård med lummiga träd och blomsterprakt vid minneskors och gravstenar !
2017-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst är de vackra, alla de gula blommorna som lyser upp så fint... vacker dikt...
2017-04-17

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint penslad akvarell,
av regntunga, isiga skyar, med en ram av gravvårdar, där påskliljor niger sin soliga dans, bland minnenas bugande estradörer!

Varmt tack!


2017-04-17

  Lars Hedlin
Berör vackert!
2017-04-16

  Chawa VIP
Skönt skifte i orden och i den tacksamma känslan som följer av solsken och varma minnen. Fin ögonblicksbild!
2017-04-15

  Monika A Mirsch VIP
Is och varmt lysande blommor strålar över din dikt, dina minnen.
2017-04-15

  Anya VIP
Vad fint med fältet av minnen. Precis så är det med en kyrkogård, så bra fångat.
2017-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Med små fina penseldrag målar du en vacker bild av påskliljornas värmande solar!
2017-04-14

  ULJO
Fint berörande vid en minnesvård
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP