Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR SALT BLIR SOCKER

Det där med sanningar och lögner

vet säkert alla hur det förhåller sig,

där alla sanningar och lögner

som är till nackdelar görs om

till fördelar,

där en lögn blir en sanning

och en sanning lögn.

 

Det är att göra salt till socker

genom att sockra saltet så mycket,

att saltet inte känns eller tvärtom.

*



Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-15 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP