Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntecken


i sjunde himlen
rider jungfrun med katten
på vädurmolnen




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-04-15 22:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra....Är född i just Jungfruns tecken :)
2017-04-16

    ej medlem längre
Jag vet inte varför alicja...men så här
:
"You leapt from crumbling bridges watching cityscapes turn to dust
Filming helicopters crashing in the ocean from way above


Got the music in you baby, tell me why
Got the music in you baby, tell me why
You've been locked in here forever and you just can't say goodbye"

tillsammans med jungfrun som rider på vädurmolnen.


2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP