Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt galet


en påsksnögubbe
ruvar ägg i rabatten
snart vårkläckningen




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-04-16 03:02



Bookmark and Share


  henke_r
ännu lurar vinterkylan. "Vårkläckningen" var ett väldigt vackert ord som du konstruerade här.
2017-04-16

  Janina Kaminska
Håller med Anya; helt fantastisk bild
2017-04-16

  Anya VIP
hahaha vilken skön bild du frammanar. Tack för den.
2017-04-16

  i af apa
Helt galet! Prima primavera.
2017-04-16

  Lars Hedlin
Gillas :)
2017-04-16

    jaybird
vänder ord
omvänder bilder

23:e paret blir X0
nyvänd poesi blir Turner

målande
genetik
2017-04-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Hur blir det då med våren - och de nykläckta snögubbarna ?
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP