Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto. Copyright: Soligajag_1


Harmoni och gädjerus!

Solen skiner från en blå himmel ,
fåglarna kvittrar i skyn.

Jag sitter med mitt kaffe och njuter utav gårdagens
sötma.
Tittar på pappa min och det trillar en tår nedför
kinden.

Underbara pappa som sitter med sitt korsord ,
frågar mig om olika ord då o då.

Vi landade i soffan efter en underbar Påskmåltid .
Memman var pricken på iet!

Klappgröten får vänta till kvällen,
för magen står ut åt alla håll och kanter.

Finns det något bättre än att umgås med sin
kära pappa.

Ta vara på denna tid för den kommer inte
igen.

Harmoni och Glädjerus är två ord som
passar för dessa dagar.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-16 09:51



Bookmark and Share


  ULJO
Fina tankar
2017-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning du kommer med, att ta vara på tiden man har...fin beskrivning på den trevliga tiden ni hade tillsammans...
2017-04-17

  Lindha W Gustavsson
Du sammanfattar gemenskap och äkta kärlek på ett mycket vackert sätt, i detta fall till din älskade far.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP