Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEORETISK VS PRAKTISK PRÖVNING

Den som dömer efter de teoretiska

proven,

uppnår aldrig samma resultat

som den vid en praktisk prövning.

 

Byråkratpolitiker bevisar detta dagligen,

i sin teoretiska yrkesutövning.

 

Det är skillnad på utopi och realitet,

inte främst på allt som framställs

i sociala medier.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-16 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP