Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalin till Bulgakov

 

eld runt manuset
kyla från pistolpipan
då ringde Woland




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-04-17 13:31



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Mästaren och Margarita! Jag gillar katten bäst.
2017-04-17

  i af apa
Woland var en jävel på öl! Stämning mellan kylskåp o krut.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP