Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aronitiska välsignelsen

 

 där borta kyrkan

barn bär hem i matkorgar

Guds välsignelse




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-04-17 22:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
vilken strålande bild dina ord frammanar. Ser barnen framför mig....
håller med Henke under....matkorgen går att tolka på flera sätt. Har kyrkan och vi vuxna rätt att mata barnen med en viss tro???
Men jag väljer också att se din text positivt.
2017-04-18

  henke_r
Friden talar genom dina ord. Matkorgen kan enligt mig både ses som en positiv symbol för livnäring och en mörkare metafor för hur vi blir matade av överhögheten med bokens förordningar.
Jag väljer dock att se din fina dikt utifrån det ljusa perspektivet:)
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP