Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA OLIKA SOM OLIKA LIKA I STRECKKODSINDUSTRIN

Vem är du lik ?

-mig själv förhoppningsvis.

Så du är olik alla andra då ?

-jag är väl inte lika lik som alla andra utan mera olik.

Vad har ni för streckkodsnummer ?

-har inget eftersom jag var så olik att inte passa in,

dessutom gör det inget för hos er får man ju inte va lik sig själv,

utan bara va lik alla andra.

Och det passar inte mig.

*



Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-18 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP