Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyspné

öppnade fönstret

kylans motbjudande kram

hör någon hosta




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-04-19 00:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Riktigt snygg. Fint hur du besjälar kylan.
2017-04-19

    jaybird
Luftrören väntade pollen,
möttes av köld.
Satte i halsen.

Härlig bildgenererande skapelse.
Som klassisk Linggymnastik inför
öppet frostigt fönster.

Bra, Alicja.
2017-04-19

  i af apa
Snyggt med kylans motbjudande kram.
2017-04-19

  Salvation Pepper
Kul humor!
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP