Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aprilutmaning. 30 dagar, 30 haikun. Nätterna tar mig till nya platser.


Aprilhaiku #20

Drömlandets karta
ritas om varenda natt.
Gränsförflyttningar.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-20 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en tuff utmaning. Tycker du lyckas bra. Kan inte Haiku men tycker det funkar riktigt bra. känns inte som en utmaning för dig.

Har läst och skrivit en del om natten på sistonde så den här passar in. i den overkliga världen mellan dröm och verklighet som man lever i ibland ehe.

Hur drömmar kan skifta form och både stjälpa en för det mesta men ibland ge en andrum. Läser jag ialf.
En öppen text som jag tror alla som ibland somnar kan knyta an till.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå