Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömglotter


katten har drömmar
på mitt eget modersmål
med svensk betoning




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-04-20 22:36



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Katter är polygloter.
2017-04-21

  i af apa
Den katten! Går kanske stövlar? ...
2017-04-21

  Anya VIP
hahaha Så härlig text. Kärleksfull beskrivning av katterna...som jag antar är födda i Sverige och bryter på svenska när de pratar ditt språk. Så söt text. Gillar! Bilden till passar så bra. En nyfiken katt.
2017-04-21

  Lars Hedlin
Mjau :)
2017-04-21

    ej medlem längre
jag älskar dina haiku alicja!
2017-04-21

  Sidenvind
Jomenvisst är det så. Katter jamar på dialekt också :-)
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP