Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och hur...

och hur jag älskar dig

galet sönder och samman 

helar trasar syr vi en sömm

nu är vi två delade bitar

min kappa av oss har stjärnor som foder

när natten kommer vränger jag 

det andra är vi och rymden mig




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-19 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP