Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På morgonen

 rummet nedsänkt i

 skvalpande ljus och skugga

 flänger runt väggar




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-04-22 09:15



Bookmark and Share


  i af apa
Som en ensam ficklampa i rum
. ja intressant bild!
2017-04-23

  Janina Kaminska
Skapar bilder i mitt inre.
2017-04-23

  Anoo Niskanen VIP
Fint bildspråk
2017-04-22

    jaybird
I detta ljus framtonar det omognas yviga rörelser. Morgonens målbrott innan den finner sin ton.

En uppmärksam guidning.
2017-04-22

  Anya VIP
Gillar det dubbelbottnade...både ljus och skugga som skvalpar och flänger runt väggarna. Jaa så är det väl i livet...tänker jag.
2017-04-22

    Lars J
Ett talande bildspråk, tycker om!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP