Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läcker båten?

 

 

 

allting fann

svävade bort vinden transparent

glädjetårarna

ser dina konturer genom

tonalitet 46 par

 

vi är totalt differrenta

 

strandsatta verkligheten obestyrkt

 

konfigurerande

de inbördes strukturerna tätare

båten läcker

båten båten båten

 

s o s , s o s , s o s , s o s , s o s

 

läcker båten?

 

såg dig som dimman omslutande alla

 

fjäderlätta tankar

spinnande rondell sluttningarna

obestyrkta jagen

måste finna deriverbart i

varje punkt

 

strandsatta ingen sammanfattning jag

 

svävade bort vinden

transparenta tårar faller tätare

båten läcker

båten båten båten

 

s o s , s o s, s o s , s o s , s o s

 

läcker båten?

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-22 15:30

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2017-04-24

  i af apa
Bach!
2017-04-23

  alicja lappalainen VIP
så sås såsen
jag förstår delvis min kommentar men den bara vill fram...
2017-04-22

    ej medlem längre
Fint om läckage - men tror den står på land :)
2017-04-22

    ej medlem längre
Jodå symbolikens vindar känns....hur de tolkas är upp till läsaren.
Jag tycker orden sätter spinn på fantasin.
2017-04-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag förstår bara delvis min dikt (förlåt) den bara ville fram nånstans ifrån och jag kan känna symbolikens vindar !
2017-04-22

  objekt3
mattematiskt
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP