Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund efter

trädet är just fällt

men vinden blåser ännu

i tallens grenar

 

doft av kåda i luften

männen med verktyg gapar 




Bunden vers (Tanka) av alicja lappalainen VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-04-22 21:42



Bookmark and Share


  henke_r
Jag tolkar inslag av det bortomjordiska i denna dikt. När den fysiska kroppen förlorar livsstadga, börjar en ny resa.
2017-04-22

    jaybird
Övertygande övergång till raderna fem.
En hel liten berättelse innehållande minst lika många sinnen.
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP