Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan fem

ett snabbt penseldrag

koboltblå och guldrosa

öst om fågelsång




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-04-24 05:28



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Låter som en kinesisk landskapsmålning med några kalligrafiska skrivtecken!
-
Jag älskar dessa kontemplativa kinesiska målningar !

2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP