Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså


bara med tystnad
skall matas denna ordsvält
hälsosamt projekt




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-04-24 06:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så klart, helt rätt! Utrota överviktiga ord, utan betydelse.
2017-04-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Ordsvält är väl ett symptom som lätt kunde utvecklas till obotlig verbal anorexi !
2017-04-24

    ej medlem längre
ordsvält - är ett ord man inte ser så ofta. fyndigt på alicja-vis :)
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP