Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slåtterman med skära av Vincent Van Gogh 1889 Om det finns någon konstkännare på sijten ser hans eller hennes klara öga direkt vilken av tavlorna som är äkta och vem som är en förfalskning ?


ÄKTHET OCH ORIGINALITET

Äkthet  och  originalitet  kan  sägas  om  de  poeter
och   författare   som   inte   behöver  underteckna
sina alster vid namn, för de känns var och en igen,
på sina respektive stilar.

Men  det är  som  med  konsten  där  många  dåliga
kopior framställts av förfalskare.

Finns det dubbelgångare bör de vara till 100% lika,
som tvillingar eller om det så blir  trillingar och fyr-
lingar osv.....
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-24 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP