Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland står du på trottoaren till stora gatan och ser andra skynda förbi. Det började som ett stilla regn, vädret. Plötsligt började det blåsa. Regnet riktigt öste ner. Men kvar stod du, envist som trotsande naturens krafter.


Dagens tänkta dumhet




Du har inte så höga krav.
På dig själv.
Men på andra däremot.
De är tacksamma att klandra.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-03 21:19



Bookmark and Share


  ULJO
Det är väl ett dilemma vi människor ha att kräva mer av andra än sig själv
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP