Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

som dödens rubbning

tills laptoppens första bild

återskapar liv




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-04-25 15:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra ...
2017-04-27

  Mats Edin VIP
Träffsäkert!
2017-04-26

    jaybird
Avpixlat och bra skärpedjup.
Vi sätter oss upp i sängen, gäspar och gnuggar våra skärmar.
Så såg jag Morgon.
2017-04-25

  henke_r
Från att Gud skapade jorden på 7 dagar till att oändlighetens universum inryms i en dator. Skarpt!
2017-04-25

  Anya VIP
Jaa datorn kan sannerligen återskapa liv....och mening. Jag är glad att jag har datorn och er. Så tänker jag när jag läser.
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP