Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tebjudning för tvillingarna

 

 

 

slå dig ner

jag behöver inte mer bli nerslagen

varsågoda

 

får det vara ett glas kallpressad sorg

 

jag bara tackar

men häll inte upp för mycket

den rinner ut

 

kan du passa mig smärtskålen tack

 

skall jag öppna en ny burk med tvångstankar

 

tag nu ett par skivor

av den färskbakta panikångesten

jag har också

här färdigt uppskuren

paranoid psykos med rullande röstfeedback

varsågoda

 

Oj då du har ju dukat upp riktigt grandiost idag

 

allt detta besvär

och bara för att bjuda oss på dessa

utsökta delikatesser?

 

vi blir ju helt kollriga

av lycka

 

hur skall vi kunna återgälda denna smakorgie?

 

Tack nu än en gång Tack

 

Tack !

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-26 06:04

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark, målande, uttrycksfull.
2017-05-01

  KattenKin VIP
Tvillingarna Som Sig Bör och Som Det Är, den ena bjuder på rum den andre på spejs. Gillar din tebjudning, etikett saknar ofta vett, smart dukat.
2017-05-01

  Anya VIP
Här serverades det sannerligen både det ena och det andra. Psykisk ohälsa är så jävla smärtsamt...särskilt när vi hamnar på de riktigt tunga diagnoserna. Röster, paranoia, orkeslöshet, självmordstankar/ planer och allt annat skit. Tur det finns mediciner...säger jag bara. Tack själv för en stark text.
2017-04-27

    ej medlem längre
Du fångar svärta och ångest med säkra penseldrag - orden känns ända in i själen att läsa.
2017-04-27

    ej medlem längre
Detta var bland det svartaste jag läst ur din penna kryddat med panikångest
ryser av läsningen.
2017-04-26

  i af apa
Ja hu! Vilket väl dekorerat bord! Min fader jobbade en tid på en exklusiv tesalong o hällde säkert sitt joks i teet åt de rika damorna, svartsorg o humor går som en kallnrand genom släkten. Din text är utsökt att läsa!!! Svart melodisk o med aning av humor. tack!
2017-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skrivit om ett dukat bord i olika svarta nyanser!
2017-04-26

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-04-26

    Dan Myrbeck
Bra symbolik!
2017-04-26

  alicja lappalainen VIP
intressant och skicklig text fylld med ironi över situation.
PS.
Kan man tacka nej till bjudningen och skylla på bantning?
2017-04-26

    ej medlem längre
Klyftig och komisk text. Applåder!
2017-04-26

    Sefarge VIP
Svartgalenskap!
Som expresso
Kaffe med humorsorg
Mästerligt skriftat!
Bugar och bockar
:)
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP