Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetenhetsgrad

överlämnade

tingen gråter inuti

en trasig cykel




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2017-04-27 09:53



Bookmark and Share


  henke_r
Jag har alltid varit svag för affektionsvärdet i döda ting. Det är så mycket mer än stål och plast som lämnas åt ödet. Snyggt!
2017-04-27

  i af apa
fin bild! tingens medvetenhetsgrad.
Sartres möbler knarrade innuti o levde
när han lämnade lägenheten...
2017-04-27

  Lars Hedlin
Starkt <3
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP