Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den dag vi förstår att Moder Jord är detsamma som jag...


Jag frågar den stora stenen om Moder Jords längtan.



Hon svarar, hennes längtan
är att få blomma
i frihet och kraft
att vara livets tjänare
i ett gåtfullt Universum.

Moder Jord
är den resonansbotten
som förstärker våra toner
genom att vibrera
i samma frekvens som oss.

Så stanna människa
frys tiden tills du hör hjärtat slå
stå med bara fötter mot jorden
och lyssna till gräsets ande.

Stå så stilla
tills vibrationerna från jordens magma
når dina tankars hjärta
och fråga dig sedan vart du ska

Se bilden av vägen
både fram och tillbaka
känn att du är hennes längtan
och hon ska läka dig




Fri vers av Ulla Lundegård
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 12:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har du någon gång frågat jordens Skapare, Jesus, om hur Han ser på saken?
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulla Lundegård