Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad meritum

genom varje ord
strävar man mot tystnaden
en fulländad dikt




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-04-27 14:38



Bookmark and Share


  i af apa
Fint.
2017-04-27

  Vindeblad
Talande och tankeväckande. Mycket fin!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP