Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under segel

Tilliten får vind
Din vackerhet, 
den blomstrar i mitt hjärta
Så långt så bort så nära 
Mättar doftens hunger
Lyckliga dagar
Livets njutning




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-29 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP