Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separation, sista trevande försök som inte betyder nåt för ena parten. Slutet är där.


Ingen retur



Borrar en svart sorg i bröstet. Gråten hänger i gommen. Finns där närvarande. Ögon tunga och blanka. Blinkar varmt. Trötthet som tynger redan tyngda axlar. Varje andetag slår dubbla slag. Där så rättfärdig och hel tar han livet i sin famn. Ler bakom upplyst skärm med spelande fingrar som pratar med okänd. Gårdagens varma torra fingrar sökandes ledsen hand. Väckte känslan. Allt var frid. Där var vi. Vi.
Nuet och stunden höll andan. Livet kändes lent. I dag grym sanning. Mötet var under påverkan. Att ge mig känsla var inte på riktigt. Falska fingrar tog mitt sista andetag tillsammans.




Fri vers av Imridotter
Läst 117 gånger
Publicerad 2017-04-27 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imridotter

Senast publicerade
Ingen retur
Separation
* Se alla