Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren


Årstid efter årstid

Färger skiftar liv

Resor över tiden

Tavlor blir små bländverk

Former som motiv




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-05-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP