Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur svärmen


min pappersfjäril
når nu  en brevbur på väg
mot väst om hjärtat




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2017-04-29 09:19



Bookmark and Share


  henke_r
Orden från hjärta till papper. En riktigt häftig haiku!
2017-04-29

  Mats Edin VIP
Fin och vacker
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP