Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄLLA UPP

du ska ställa upp

på vad som helst

vara som en mupp

för du är frälst

eller kanske en

marionett

som manipuleras

ganska lätt

kyrkan borde si

och kyrkan borde så

sitta vackert

trippa tyst på tå

bli dompterad som

en liten hund

strunt i Herren Gud

och Hans förbund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170429

 

Något sådant som "kyrkofullmäktige" borde överhuvudtaget inte existera. Inte heller KD eller "Kristna Värdeepartiet".




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2017-04-29 16:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket tänkvärd text
mycket sanning i
2017-04-29

    ej medlem längre
Bilden av kyrkan som en marionett som manipuleras lätt är träffande! Och "strunt i Herren Gud" för det är gammalmodigt, man ska böja knä för överheten istället... och vara underhållande annars kommer inte folk till kyrkan!
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP