Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögn förbannad lögn och Statistik


Medicinering av friska

Minska risken att dö min vän
med hjälp av statistiken
25% är skillnaden
mellan 2 % och 1.5
om du inte råkar dö av annat
som inte rör medicineringen.

Så strunt i biverkningen
ät på min vän
många olika är bra
om man vill riskminimera
Lägg samman allt
så dör du knappast alls

Så blir alla glada
doktorn
vårdsvängen
och företagen
så ät på min lille vän




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-01 09:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Verkar litet motvals. Om patienten dör i förtid, vem skall då hinna äta alla dessa mediciner. Dansen går, i vilket fall, och vals verkar bra, mer långsamt än bugg och foxtrot? Dessutom, vem skall då hinna läsa dina texter?
2017-09-23

    ej medlem längre
Myndigheterna och medicintillverkarna blir säkert glada om man dör snabbare av medicinerna...
Nej bort med onödiga mediciner, biverkningarna är för farliga!

Bra skrivet!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP