Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITTA DÄR

titta här

kommer någon som inte är perfekt

då är man där med stämplarna direkt

titta där

står det någon som verkar rätt suspekt

då är man där med stämplarna direkt

titta nu

kommer någon som har en skum defekt

så är man där med stämplarna direkt

titta där bjuder mannen

en flicka på konfekt

då är man där med stämplarna direkt

det är bra det du säger

men vilken andedräkt!

då är man där med stämplarna direkt

och vi tycker att du har

en märklig dialekt

därför är man där med stämplarna direkt

du är alltför verbal

har för rörligt intellekt

därför är man där med stömplarna direkt

du har dolt dina kurvor

med fel slags klädedräkt

därför är man där med stäplarna direkt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-05-01 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra, grym rytm, och sant så det förslår!
2017-05-02

    ej medlem längre
Instämmer med Senta! Ibland blir man så trött
2017-05-01

    ej medlem längre
Jaa, folk MÅSTE bara lägga sig i allt! När man bara vill vara ifred för prat och tjat!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP