Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande tefat

mitt möte med dem

helt bortsuddat från hjärnan

sorgen vid farväl




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-05-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP