Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20/3 - 03


20/3 - 03

kunde inte sova inatt
för mycket kaffe
satt uppe och tittade på tv
där USA har börjat anfalla irak
har en vrede inom mig
som inte får något utlopp

Fick brev ifrån Morfar, han har
inte glömt

Sov 2 timmar, känner mig rastlös




Övriga genrer av Staffan Åhlvik
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-05-22 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Åhlvik
Staffan Åhlvik