Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

hur snabbt kan en dag förflyta?
hur långsamt?

hur länge kan jag gå sömnlös, ovetandes
men lycklig

oanandes men med visshet
oklar i min bestämdhet

de vissnande löven bekräftar min oro
de sjungande skotten vibrerar med min själ,
mitt hjärta

jag klipper grenar som om jag brände broar
ingen väg tillbaka
inga löv lämnas kvar

kaffet bränner i min ådror
vet inte längre om det alltid varit så.




Fri vers av Staffan Åhlvik
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-07-08 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Åhlvik
Staffan Åhlvik