Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25/3 - 03

Vad gör man när man
gjort allt man orkar göra
och inte orkar med allt
man vill göra?
När man har allt man
har råd med, men inte
råd med allt man vill ha?
Mitt liv känns, trött
meningslöst, men jag har
nästan allt med mening.
Varför tröttnar jag på allt?

Det finns ingen spänning.




Övriga genrer av Staffan Åhlvik
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-05-22 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Åhlvik
Staffan Åhlvik