Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN BÖR VARA FÖRSIKTIG MED VEM MAN BRÅKAR

Att forska vetenskapligt på ett sådant ovetenskapligt
ämne som skyddsänglar och hämndänglar omfattar,
kräver även  polisiära  förundersökningar, helst  där
man befarar att ett allvarligt brott är begånget.

Det finns fall där  man  indirekt  kan  konstatera  att
något utöver det  normala och naturliga  har haft en
övergripande roll i ett händelseförlopp, där tragiska
mordfall uppdagats,men ingen gärningsman kunnat
identifieras.

Vissa av oss kanske har sådana där osynliga skydds
och hämndänglar,utan vår egen vetskap.

Detta går bevisa när man börjar sätta sig in i den log-
iska orsakskedjans Dominoeffekt.

Man finner då personer som utsatts för grymma och
orättvisa  oförrätter, mobbing och personförföljelser
men som  aldrig  begått  någon  hämndaktion, vilket
man därför kan utgå ifrån att  deras  karmas, skydds
och hämndänglar samarbetat.

Frågan är om lagen är tillräknelig i sådana mordfall.

Kriminalantropologin har missat åtskilligt här.

Att döma av vad deras offer råkat ut för är de omut-
ligt grymma, så  man bör nog vara försiktig med vem
man bråkar med,om de har skyddsänglar.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-03 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP