Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självförverkligande är en bluff och ett spegelfäkteri.


APROPÅ TRASIGA REDSKAP OCH 1 KOR 1:26

jag är faktiskt
ingenting att ha
Jesus sa:
"det tycker jag är bra!
duktighet kan stå i vägen för
det som jag i dessa dagar gör"

skymmer jag
så bör jag krympas ner
så att det är Jesus
folket ser
det är själva syftet
med min tjänst
det som ger mitt budskap
tyngd och spänst


LARZ GUSTAFSSON 170504

 

Musik: Larz Gustafsson




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-05-04 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej människan är inte mycket att ha...i egen kraft, vi har fördärvat den jord vi har och vi har förstört oss själva!
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP