Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


5


DEN FEMTE HEMLIGHETEN

FEMTE HEMLIGHETEN

De väcker mig
De släcker mig
Elden inom mig
Vattnet och blodet

De älskar mig
De hatar mig
De gäckar mig
De stärker mig

De målar Din värld blå
rosa, bitterröd eller grå
Passionsflamnande
Eldröd eller grön
De ger svar på Din bön

De ger Din inre värld
små fötter som dansar
hoppsan
Vingar som lyfter
sikten

De ger vågor av vilja
som kan riktas
från ett mej
till ett dej

även Dig och mig
Jag och Du
i ett delat Nu

Vi kan sjunga dem
Vi kan tänka tyst
Kväsa, Censurera
Tiga dem

Vi kan äga dem
Måla med dem
Tacka med dem

Slakt, Makt,
Något försagt
Drillas i takt

De kan upplysa
få oss att frysa
Förtjusa

Vi kan måla om hela världen
Vi kan ljuga om Universum
Vi kan pekat ut hela färden
Tala om tid och rum

Vi kan hylla och prisa
Gudar och varandra
Vi kan sjunga och visa
sånger och banna och klandra

Vi kan dansa mjukt i dess intention
Vi kan memorera dem med ton
Vi kan påminnas i tusende år
Om de rim eller takt får

Vi kan älska dem
Vi kan hata dem
Men jag tror inte
Vi kan leva utan dem

Ja, jag älskar dem
Orden är representanten
för min själ
Jag vet inte hur Du
använder dem för Din del
Men jag tror Du brukar dem
för Kärlekens skäl

Vem vill inte förbli,
vara eller bli hel
så goda ord
Goda ord kan aldrig bli fel

Säg aldrig, aldrig
Gör det ändå
att trotsa skrock och skröna
att våga lyfta ridå
att fråga och utröna
Ett aldrig kan vara en möjlighet
DET min vän
Är ordets hemlighet
och evighetens
Möjlighet.

Tack för Ordet
© DominiQue ~ LivsmysterieDetektiv
High Five 5.5 RättVägens år 2017 eft.Kr

... Och JA
Ja, jag älskar Dig
Ordet, det har Du
mitt ord på
med handen
på vildhjärtat
DS (Den med ord Saliga)


VARMT TACK OM DU LÄSER OCH APPLÅDERAR, FEEDBACKAR OCH BOKMÄRKER - Lovelight till mina SkrivarVänner och läsare.
JAG TACKAR ÖPPET HÄR I TRÅD, EJ I MAIL, LÄS GÄRNA MER:
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2043121

 

#Ord #Fem #Hemlighet #LivsMysterieDetektiv #DominiQue #Kommunikation #Språk #Makt #Kärlek #Polariteter #Paradoxer #Välsignelser #Förbannelser #Insikter #Formler #Magi #Bön #Affirmationer #Attraktion #Signalbärare #Symboler #Metaforer #Gestaltning #Nyanser




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-05 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark i Nuet sfär <3
2017-05-09

  DominiQueen
Tack för att Du läste.
Tack till Dig som applåderat och bokmärkt. Känns så värmande.
LoveLight ~ DominiQue
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen