Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMMETS PORT

himlens port är vägs ände

för detta elände

där är slutet men början

när jag lyfts bort från sörjan

jag ska aldrig se röken

av mitt lidandes öken

det är nog, låt mig fara

här vill jag inte vara

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2017-05-05 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i vårvädret ska vi inte vara dystra
2017-05-05

    ej medlem längre
Säger detsamma!
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP